Български
()

  Междинна сума

  Балсам за брада – Най-добрата защита!

  Балсам за брада – Най-добрата защита!

  ное 26, 2019

  Балсам за брада – Най-добрата защита!


  Всички сме чували за масло за брада и всеки един истински фен на здравата и красива брада го ползва, но днес няма да говорим за него, а ще обърнем внимание на продукт, който го допълва.


  Днес ще ви запозная с балсамът за брада. Един страхотен продукт, служещ за финалните щрихи в оформянето на вашата брада, защитата и и хидратацията на кожата под нея.

  Истината е, че балсамът за брада е един от най-важните елементи ако искаме брадата ни да е неотразима, винаги с желаната форма от нас и защитена.

  Нека започнем от основната функция на този продукт и най-важна за нас.

  ЗАЩИТАТА ОТ ВЪНШНИ ФАКТОРИ.

  Външните фактори могат да бъдат десетки, но ние ще разгледаме, не частни случаи, а проблеми пред които сме изправени всички и върху които нямаме влияние. Такъв външен фактор е температурата, тя оказва огромно влияние върху цялостта на косъма и неговата сухота. Други външни фактори са вятър и влажност на въздуха.

  Всеки един от тях може да окаже разрушителен ефект върху косъма, разбира се не си представяйте, че когато навън е 0 градуса и духа вятър, ще останете без брада. Наричаме ги разрушителни ефекти, защото подпомагат изсушаването на косъма на брадата, така нареченият на жаргонен език „Цъфтеж“ (Нямаме логично обяснение защо наричат по този начин изтъняването на косъма в неговият край и сцепването му.), поява на пърхот и не на последно място създават предпоставка за проблеми с епидермиса на лицето.

  Балсамът за брада е тук за да предпази нашата брада от всички тези неприятни атмосферни влияния. Нанасяйки го, той създава защитен слой около косъма и върху кожата, с което поддържа добра хидратация през целият ден, не позволява изсушаването на косъма и кожата.

  Други външни фактори са фините прахови частици, които за съжаление са навсякъде около нас, мръсотията (Обобщено във всичките и форми), Микроорганизми и най-просто казано прах.

  Вече обяснихме как всъщност предпазва балсамът, а сега нека обърнем внимание и следващата негова функция.

  СТИЛИЗИРАНЕ НА БРАДАТА И ПОКОРЯВАНЕТО И.

  Звучи интересно нали? Да така е, всеки иска да има наистина не само добре оформена брада, но и да е послушна и да не стърчи навсякъде.

  За това се грижи пчелният восък в продукта. Един наистина страхотен органичен продукт даден ни от пчелите.

  В зависимост от качеството и количеството на пчелният восък, той може да позволява лесно или трудно сресване след неговата употреба.

  Ние от Wildbeard на първо място избрахме възможно най-добрата суровина и разбира се 100% органична, след това подбрахме правилното количество за всяка една кутия балсам за брада, за да може след нанасянето му, да може лесно да срешите брадата си и да я стилизирате.

  Накрая идва време да разкажем малко и за самата формула в нашият балсам за брада. Вече сте наясно, че ние държим да използваме само най-висококачествените и на 100% органични суровини на пазара, но е и много важно всичките ни съставки да са подбрани така, че да подхранват, хидратират и предпазват брадата ви.

  Няма случайно сложена съставка вътре, просто за да е по-пълна формулата.

  Ще завършим статията с няколко обобщаващи факта за нашият балсам за брада:

  100% органичен; НЕ цапа дрехите; Подобрява фиксацията; Предпазва от външни фактори; Не създава трудност при сресване; Може да бъде използван многократно през деня.


  Статията е написана от собственика на www.wildbeardbg.com  – Иван Стамов.


  Подобни Постове

  Как да поддържаме брадата си – Грижа за брадата!   Днес ще разгледаме обстойно ...

  Шампоан за брада – Впечатлявай с безупречен вид!   ...

  Масло за брада       Маслото за брада е може би най-известният...