Български
()

  Междинна сума

  Шампоан за брада – Впечатлявай с безупречен вид!

  Шампоан за брада – Впечатлявай с безупречен вид!

  ное 30, 2019

  Шампоан за брада – Впечатлявай с безупречен вид!
   

  Днес ще поговорим за хигиената на нашата брада и разбира се къде се нарежда в цялостната поддръжка на брадата.

  Хигиената е най-важната част защото именно тя предотвратява появата на пърхот по брада, нейното омазняване, задържането на микроорганизми и в зависимост от дължината на брадата, остатъци от храна.

  По време на нашето ежедневие е много трудно да не кажем почти невъзможно да я мием и заради това използваме балсам за брада преди да излезем от домовете си, за да е защитена и предпазена брадата ни.

  Wildbeard –Шампоанът за брада е създаден специално с цел да подхранва косъма, да измива безупречно брадара и да предотвратява появата на пърхот по нея.

  В нашият продукт НЕ използваме сулфати, парабени, подобрители на цвета, парфюмерийни синтетични съединения и консерванти. Шампоанът е създаден от изцяло органични съставки и може да бъде използван от всякакъв тип хора и кожа.

  Извън измиващите агенти, ние решихме да направим наистина работещ шампоан и в насоките превенция и подхранване. Превенция както вече споменахме срещу появата на пърхот и появата на нежелани микроорганизми по брадата ни.

  Сега ще обърнем малко внимание върху бленда от органични етерични масла заложен в него, защото смятаме, че точно там е малката тайна, която прави брадата ПО-МЕКА, ПО-КРАСИВА И ПО-ПОДХРАНЕНА!

  В него ще откриете специално подбраните: масла от Евкалипт, Лимон, Черен пипер, Босилек и Моринга.

  А сега няколко думи как работи този специален бленд.

  Възпрепятства косопада и придава бодрост и чувство за свежест,грижи се за дълбоко подхранване на косъма и кожата, действа и като естествен  антиоксидант, бори се с възпаления на кожата и появата на пърхота,укрепва косъма, стяга и подмладява кожата, премахва сърбежа по кожата и намалява дразненето и от от външни фактори, придава блясък на косъма, има силно изразени антисептично и противовъзпалителни свойства и подпомага заздравяването на кожата.

   

  За да получите всички тези благоприятни ефекти е необходимо да ползвате продукта веднъж на ден, като ние препоръчваме това да е в края на деня и веднага след това при подсушаването на брадата и кожата под нея да се нанесе масло за брада за да я подхраним и стимулираме към нов растеж.

   

   Статията е написана от собственика на www.wildbeardbg.com  – Иван Стамов.


  Подобни Постове

  Как да поддържаме брадата си – Грижа за брадата!   Днес ще разгледаме обстойно ...

  Балсам за брада – Най-добрата защита! Всички сме чували за масло за брада и всеки един и...

  Масло за брада       Маслото за брада е може би най-известният...