Български
()

  Междинна сума

  Wildbeard - Комплект Аксесоари 1
  Wildbeard - Комплект Аксесоари

  Четка и гребен за брада

  Изчерпано
  26 лв
  SKU: IS - 13
  Провери за наличност
  * Общите условия
  * Условията за Лични Данни
  Проверка на пратка
  100% Качество
  Безплатна доставка над 50 лв
  Сигурни плащания

  Wildbeard - Комплект Аксесоари


  Този комплект включва дървена четка с естествен косъм и дървен гребен.

  Защо точно гърво, а не друг материал? Ние вярваме, че това е най-добрият материал, от който можем да създадем подобен тип аксесоари.

  Най-близко сме до природата и винаги сме в нейна помощ. Wildbeard  ИЗПОЛЗВА ЕДИНСТВЕНО 100% РЕЦИКЛИРУЕМИ МАТЕРИАЛИ и на 100% органични за своите опаковки и за своите продукти.

  А сега няколко думи относно този прекрасен комплект.

  Нека започнем с четката за брада. За нас този аксесоар е един от най-важните за всеки, койото поддържа своята брада и желае тя да бъде в неотразим вид. Препоръчваме да я използвате веднага след, като сте се хранили, за да може да премахне следи от храната по вашата брада.

  Също така и след поставяне на балсам или олио за брада. Четката ще среши по един уникален начин брадата Ви и ще повиши вашето самочувствие.

  Няколко думи и за прекрасният гребен. Гребенът може да бъде ползван от хора с не чак толкова дълга и гъста брада. Оформя и стилизира брадата, препоръчваме ползването му да е няколко пъти на ден за да се избегне слепване и също така да може да се насочи посоката на растеж на косъма.

  Тези два страхотни аксесоара са се поместили в специално създадена конопена кесийка отново изцяло рециклируема.  Рейтинг-а за продукти е затворен за регистрирани потребители. Моля регистрирайте се. Създай Профил